آب معدنی بندرعباس حاوی مواد معدنی اضافه شده از جمله کلسیم، منیزیم و پتاسیم است. آب معدنی بندرعباس سخت دارای مواد معدنی بالاتری است که برخی آن را مفیدتر می دانند. با این حال، مواد معدنی در آب سخت رسوباتی تشکیل می دهند که می توانند لوله ها را خورده یا جریان را محدود کنند.
همچنین علیرغم تلاش تامین کنندگان عمومی آب، آلاینده های ناشی از زنگ زدگی یا نشت لوله ها می توانند آب معدنی بندرعباس را آلوده کنند. آب معدنی از مخازن زیرزمینی طبیعی و چشمههای معدنی به دست میآید و محتوای معدنی بیشتری نسبت به آب لولهکشی به آن میدهد.
طبق گفته سازمان غذا و دارو (FDA)، آب معدنی باید حداقل 250 قسمت در میلیون کل مواد جامد محلول داشته باشد. FDA این تولید کنندگان را از افزودن مواد معدنی به محصولات خود منع می کند.
برخلاف آب لوله کشی، آب معدنی بندرعباس در منبع بطری می شود. برخی از مردم آب معدنی را به دلیل خلوص درک شده و عدم استفاده از روش های ضدعفونی شیمیایی ترجیح می دهند.
با این حال، آب معدنی بندرعباس ممکن است تحت برخی فرآوری قرار گیرد. این می تواند شامل افزودن یا حذف گاز دی اکسید کربن (CO2) یا حذف مواد سمی مانند آرسنیک باشد.
CO2 از اکسیداسیون جلوگیری می کند و رشد باکتری ها را در آب معدنی محدود می کند. آب گازدار طبیعی CO2 خود را از منبع دریافت می کند. تولیدکنندگان همچنین می توانند پس از استخراج، آب خود را با CO2 تزریق کنند.
هم آب معدنی بطری شده و هم آب لوله کشی می توانند منابع منیزیم باشند. این ماده مغذی نقش اساسی در تنظیم فشار خون، سطح گلوکز خون و عملکرد عصبی دارد.
برخی منابع بیشتر یا کمتر از سایر منابع منیزیم دارند. مقدار منیزیم در آب بسته به منبع می تواند از 1 میلی گرم در لیتر (mg/l) تا بیش از 120 میلی گرم در لیتر متغیر باشد.
داشتن سطوح پایین منیزیم ممکن است منجر به فشار خون بالا، نارسایی احتقانی قلب و شرایطی شود که باعث ضربان قلب نامنظم می شود.
بدون دیدگاه